Maak je eigen wildpate degustatie
Creëer je eigen wildpate degustatie in huis. We voorzien in onze Butcher’s Stores heel wat verschillende wildpatés, in dit artikel ontdek je wat we allemaal aanbieden. Waarom wildpate? Wild is het seizoen waar iedereen van houdt, hier gaan chefs creatief aan de slag met verschillende elementen. Dit vlees geeft ook veel meer smaak af dan rund of varken. Laten we beginnen met onze degustatie!
Everzwijnpaté met veenbessen. Deze ambachtelijke wildpaté wordt gemaakt met everzwijnschoudervlees, varkenslevertjes, zelfgemaakte wildbouillon en zoetzure veenbessen.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, melk, selderij, gluten, soja.
Hazenpaté. Deze ambachtelijke wildpaté wordt gemaakt met hazenschoudervlees, varkenslevertjes, zelfgemaakte wildbouillon en een flinke scheut cognac.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, melk, selderij, gluten, soja.
Reebokpaté met hazelnoten. Deze ambachtelijke wildpaté wordt gemaakt met reeschoudervlees, varkenslevertjes, zelfgemaakte wildbouillon en knapperige hazelnootjes.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, melk, selderij, gluten, soja, noten.
Fazantpaté met pistachenoten. Deze ambachtelijke wildpaté wordt gemaakt met fazantenbillenvlees, kippenlevertjes en een zelfgemaakte wildbouillon met Pineau de Charentes. Pistachenootjes zorgen voor een krokante toets.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, lactose, noten, gluten, selderij en soja.
Wildpaté met Foie gras. Deze rijke, ambachtelijke wildpaté is gemaakt op basis van eendenmousse en everzwijnpaté aangevuld met lagen foie gras. Onze foie gras is afkomstig uit Hongarije.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, melk, gluten, selderij en soja.
Cranberry paté. Een smeuïge crème paté aangevuld met zoetzure cranberry’s.
- Het product bevat volgende allergenen: eieren, melk, gluten, selderij, soja.
Geniet van jullie wildpaté degustatie!
Ontdek meer van onze ambacht van Butcher’s Craft. Onze groothandel gaat dagelijks aan de slag met de productie van vers vlees en charcuterie. Ze beleveren dagelijks onze Butcher’s Stores maar daarnaast beleveren ze ook horeca zaken, aandere slagerijen, groothandels en retailers. Ze zorgen voor onze kwaliteit en gaan smaakvervlakking tegen, door de ambacht van vroeger en de technologie van nu te combineren.