RECEPT SPRINGROLLS MET PORCHETTA – HET VLEESBOEK
Nog een heerlijk zomers gerechtje om de laatste zonnige dag te maken! ☀️ Springrolls met porchetta! Vraag jouw fijngesneden porchetta in onze Butcher’s Stores. Porchetta is een heerlijk stukje varkensvlees dat je op verschillende manieren kan gebruiken in verscheidene gerechten.
6 rijstvellen
1 krop ijsbergsla
12 plakjes porchetta
6 eetlepels pickelmayonaise
1 komkommer (in staafjes gesneden)
6 radijzen (in plakjes gesneden)
1 Granny Smith appel (fijngesneden)
- Week elk rijstvel afzonderlijk enkele seconden in een bord met lauw water. Zodra de vellen flexibel zijn, leg je ze op een vochtige handdoek.
- Schik trapsgewijs drie bladen ijsbergsla op een rijstvel. Top met twee plakjes porchetta.
- Verdeel 1 flinke eetlepel pickelmayonaise over de porchetta en werk af met staafjes komkommer, plakjes radijs eb fijngesneden appel.
- Rol het rijstvel zo stevig mogelijk op zonder dat het scheurt.
Dit kan je zowel als gerechtje of als aperohapje eten! Laat het smaken